Intia mahdollisen kryptovaluuttakauppakiellon partaalla

Intia voisi antaa lain salausvaluuttakaupan kieltämisestä Bloombergin mukaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Intian hallitus yrittää estää toiminnan salausvaluutassa.

Intia on tiettävästi edelleen omaksumassa blockchain-innovaatioita.

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Kerala Blockchain

Viime aikoina useimmat salaustilasta tulevat uutiset näyttävät olevan hyviä uutisia. Uusia sijoittajia on tulossa ja markkinat ovat vahvistaneet perustekijöitä ja teknisiä ominaisuuksia. Mutta Intiassa on jotain, joka uhkaa viedä markkinat taaksepäin, ilmeisesti seuraten Kiinan uudelleenkäynnistyksen jälkeistä politiikkaa.

Bloomberg kertoi, että Intia on maassa salausvaluuttakaupan kieltämisen partaalla. Teoksessa on väitetysti lakiesitys, joka on matkalla parlamenttiin . Kuten Kiinassa, Intia ei sulje ovea blockchain-innovaatioille ja omaksuu tekniikan, mutta digitaalisten valuuttojen kauppa voi olla leikkauslohkossa.

Intian vuoristorata

Se ei ole ensimmäinen kerta, kun Intia, Aasian kolmanneksi suurin talous, on lähettänyt paikallista salaustekniikkaa. Vuonna 2018 Intian keskuspankki tasoitti kielletyt kryptovaluuttatapahtumat, joita ei olisi voinut tulla huonompaan aikaan .

Päätös tehtiin pääministeri Bitcoin Future päätöksen kannalla kieltää jotkut maan suosituimmista seteleistä vähällä varoituksella, jolloin ihmiset sekoittivat.

Kaksi vuotta sitten kryptovaluutanvaihto ja teollisuuden elimet kokoontuivat yhteen ja tekivät valituksen keskuspankin salauspäätöksestä, ja se maksoi. Maaliskuussa 2020 korkeimman oikeuden päätös meni tielle, kaataa keskuspankin reunakivet ja tuuli tuulen salausyhteisön purjeisiin.

Nyt kun he kohtaavat jälleen samanlaisen taistelun, on vielä nähtävissä, miten vaihdot reagoivat. BeInCrypto otti yhteyttä Intiaan perustuvaan kryptovaluutanvaihtoon WazirX ja päivittää tämän artikkelin, jos saamme vastauksen. Samaan aikaan huonot uutiset ovat levinneet nopeasti.

Yli puolet Intian väestöstä on vailla pankkitiliä, kun taas noin 25% heistä ei ole mitään ID avaamaan yhden mukaan ”Mastering Bitcoin” kirjailija Andreas M. Antonopoulos klo Coinscrum tapahtuma .

Tuolloin hän viittasi Intian taloudelliseen tilanteeseen „luonnonkatastrofina“, joka ei ollut lainkaan luonnollinen, vaan oli ihmisen aiheuttama. Hän kutsui sitä katastrofiksi, että se jatkuu pitkällä aikavälillä.

Yksi askel eteenpäin, kaksi askelta taaksepäin

Yhdysvalloissa salausteollisuudessa on vihdoin joitain säätimen tuulia takana. Valtionpankkien valvojien konferenssi (CSBS) ilmoitti 15. syyskuuta, että maksuyritykset, myös salausyritykset, voivat toimia virtaviivaisella lisenssijärjestelmällä, joka helpottaa niiden kasvua koko maassa.

Uusi järjestelmä, joka on nimeltään MSB Networked Supervision, koostuu „yhdestä kattavasta kokeesta, joka täyttää kaikki valtion sääntelyvaatimukset“ , ilmoituksen mukaan .

Se korvaa yksittäiset valtion kokeet, joita maksuyritykset tarvitsevat lisensointia varten. Lähes 80 yritystä on oikeutettu uuteen ohjelmaan, joka salausyritysten lisäksi sisältää muita maksupalveluntarjoajia, jotka yhdessä ovat vastuussa yli biljoonan dollarin siirtämisestä vuodessa.