Sådan forbliver vi rentable gennem halveringen af ​​Zcash

Den kommende halvering af Zcash kunne hjælpe ZEC med at reducere sin årlige inflation og gøre mønt mere rentabelt for minearbejdere.

Belønning halvings er et fælles element i mange forskellige former for cryptocurrency, kendt for at typisk påvirke en mønt forsyning, vanskeligheder og pris. For mange cryptocurrencies er disse halveringsmekanismer indlejret i koden for at sænke produktionshastighederne og inflationen, hvilket kan hjælpe med at forlænge møntens levetid, selv midt i øget efterspørgsel.

Dette er, hvad der skete med Bitcoin-netværket tilbage i maj, da dens belønning blev halveret for tredje gang og blev reduceret til 6,25 Bitcoin Era. Nu er det Zcash’s tur, da det digitale aktivs netværk er indstillet til at gennemgå sin første halvering engang i november – så snart dens 1.046.400. blok er udvindet.

Her er et nærmere kig på den kommende Zcash-halvering; hvad det vil betyde for kryptoverdenen; og hvordan du kan arbejde på at maksimere rentabiliteten ud over begivenheden.

Hvad er Zcash?

Zcash ( ZEC ) blev lanceret i 2016 som en proof-of-work cryptocurrency, der bruger afskærmede transaktioner til at beskytte brugerinformation. Det er i øjeblikket rangeret som den 24. største crypto efter markedsværdi i henhold til CoinMarketCap.

Zcash prisoversigt

Ligesom Bitcoin er den samlede forsyning af Zcash begrænset til 21 millioner, hvilket betyder, at kun 21 millioner mønter nogensinde kan udvindes. Blokbelønningen for Zcash forventes at blive halveret fra 6,25 ZEC til 3,125 ZEC senere på året – hvilket mange forventer at hjælpe den unormalt høje inflation.

Inflationsraten for Zcash

Den største kritik af Zcash til dette punkt har måske været dens inflationsrate, som er væsentligt højere end for sine kolleger – ZECs årlige inflationsrate ligger i øjeblikket på 26,53% på tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel, ifølge datakilden ViewBase. Dette indebærer, at den cirkulerende forsyning af Zcash stiger med cirka 26,5% årligt – mens de fleste andre former for krypto spænder fra lige mellem 1,8% og 7%.

Det forventes, at halveringen vil hjælpe dette, da inflationsraten i det væsentlige nedsættes sammen med blokbelønningen.

Zcash halverings boost

Med tidligere halvinger af forskellige kryptos, ser vi generelt en positiv indvirkning på prisen både før og efter begivenheden – især med de tre Bitcoin-halvinger, der har fundet sted indtil dette tidspunkt. Analytikere forventer, at Zcashs halvering og det efterfølgende fald i inflationen vil give anledning til et længe ventet prispris for aktivet.

Enden på grundlæggerens belønning

Da Zcash blev lanceret i 2016, blev det oprettet med følgende belønningstildeling:

80% af minerydelserne blev tildelt minearbejdere.

15% blev afsat til en gruppe, der omfattede investorer og stiftere.

5% blev holdt tilgængelige for at „finansiere kernestøttefunktioner“ for Electric Coin Company – skaberen af ​​Zcash.

Denne belønningsstruktur stod overfor sin andel af tilbageslag fra Zcash-samfundet. Heldigvis er ”grundlæggerens belønning”, som det har været kendt, udløbet i november sammen med halveringen. Den erstattes af en ny, samfundsgodkendt fond, der ser sådan ud:

80% af minerydelserne vil stadig blive tildelt minearbejdere.

20% går til udvikling af infrastruktur og markedsføring: 8% går til et tredjepartstilskudsprogram, hvoraf 7% går til Electric Coin Company, og 5% går til Zcash Foundation.

Denne nye belønningsstruktur skulle være til gavn for den langsigtede udvikling af netværket, men der er stadig flere skridt, som minearbejdere skal tage for at forblive rentable efter halveringen.